Конференція Малого каразінського університету 2018

В День науки 19 травня в університеті відбулася 17-та Підсумкова конференція Малого каразінського університету.

У минулому навчальному році у Малому університеті навчалися 1500 дітей у 142 групах.

Під час відкриття конференції було презентовано підсумки навчального року та досягнення учнів Малого каразінського університету. Найбільш значними є успіхи у математичних змаганнях – Міжнародній математичній олімпіаді в Румунії  – 1 золота та 2 срібні медалі, у Білоруській  олімпіаді з математики – 2 дипломи I ступеня, у Європейській олімпіаді для дівчат в Італії – 1 золота медаль. Шестеро учнів Малого каразінського університету представлятимуть  Україну на міжнародних  олімпіадах.

Після свого виступу з вітальним словом ректор університету нагородив грамотами 26 учнів – переможців 4-го етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, також одержали  подяки викладачі Малого каразінського університету і батьки, які брали активну участь у підготовці конференції.

У роботі конференції взяли участь 200 учнів Малого каразінського університету, які представили 155 доповідей у 10 секціях: фізика, математика, інформатика, біологія, хімія, психологія, англійська мова, німецька мова, археологія, літературна студія.

 

Конференції


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *